Uskladnění a zpracování úrody se Soňou a Radkou 

Jednodenní kurz v přírodní inspirační zahradě, CHKO České středohoří

Praktický kurz zaměřený na sklizeň a skladování zeleniny, na zpracování úrody a chutné zdravé vaření z méně používaných a většinou přebytkových zelenin. Podívame se na způsoby uchovávání potravin, a to ty současné i podle našich předků.

Kurz je určen pro pěstitele a pěstitelky zeleniny, všechny, kteří již sklízí a uchovávají si (nebo se na to chystají!) vlastní úrodu ze zahrady. Také pro ty, kteří chtějí jíst v rytmem dozrávání a podle toho, co zahrada v danou dobu nabízí.

Cílem kurzu je osvojit si nejdůležitější zásady při sklizni a skladování, vyzkoušet si chutnou úpravu zeleniny a dozvědět se informace o sezónním stravování. Naučit se více o různých způsobech konzervace potravin.

  • 00

    dny

  • 00

    hodiny

  • 00

    minuty

  • 00

    vteřiny

  Zpět na kalendář

Datum

Zář 14 2024

Čas

9:00 - 17:00

Cena

1 790,00Kč

Více info

Přihláška

Místo konání

Malá jižní stráň
Knínice v ČHKO České středohoří
Webová stránka
https://www.malajiznistran.cz
Kategorie
Přihláška